2013年10月20日星期日

wpmedya.comwp-contentnikeairmaxnl.html nike air max 90 osj376

Op het einde van deze raad, dacht hij zelf het spel te winnen - hij doet vinden het gevoel, maar net als hij klaar was om bang was, won de volgende drie wedstrijden, toen Board XI, en een ontmoeting met Wang Nan onderschepping. Wang Nan en geen grote voorsprong, maar uiteindelijk won hij het ghd straightener ​​voordeel van deze zeer Raad overschrijdt, en deze Raad, Wang Nan speelde erg voorzichtig, zelfs een vier snooker, waarbij ten volle gebruik van de zesenvijftig minuten voordat schoppen. In dit bureau na Bryson ook begrijpen : hij probeerde te consumeren nike air max 1 nike air max gedragen als elan, nike air max u laten weten, dit is onmogelijk!

Wang Nan speelde een 147 ! nike air max classic Heap gestraald de bal door die rotzooi, had Wang Nan geen linkerhand hebben, vanaf het eerste schot, is getroffen de laatste, zonder vertraging, geen spoor van afval, van nike air max ging naar de laatste keer dat de zwarte de bal gaan, het duurde slechts negen minuten zesenveertig seconden ! Auteur te zeggen : Nou...... altijd een beetje cool! Wang Nan werd zelden interviews geeft, zijn in het algemeen niet verder te gaan dan, of Huide regelingen, meestal zelfs door verslaggevers in te halen, niet hoe om te spreken, en daarom, nike air max opmerking dat het slechts speculatie.

Maar wacht nike air max naar de plek, maar vond de site lay-out is erg slordig, niet eens een stoel zijn niet alleen een high - profile, kan gezien worden als een moment Nan is om daar te staan ​​. Eigenlijk, ik wacht op nike air max Wang Nan, verscheen bijna een keer. Verslaggevers die niet kunnen deelnemen aan de slechte conditie nu, en een kudde handen, dan meer direct zet de vraag uit : Wang Nan, je eigen deze keer de voorstelling ? Afgerond op de tweede ronde van de kwalificatie, Denk je niet dat heeft bereikt aan de eisen ?

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论